Meetings Mill - WE LOVE EVENTS
Meetings Mill - WE LOVE EVENTS

Soita ja kysy lisää

Ota yhteyttä!

Lähetetään lomaketta...

Virhe palvelimessa.

Lomake vastaanotettu.

20 vuotta kokemusta tapahtumien järjestämisestä

 

Vuonna 2010 perustetun Meetings Millin palvelut on luotu auttamaan yrityksiä ja yhteisöjä tapahtumien järjestämisessä suuremmissa tai pienemmissä osa-alueissa.

 

Me tuomme uudella tavalla asiantuntemuksemme ja online –ratkaisut organisaation oman järjestelytiimin tueksi, ja autamme täsmällisesti niissä palveluissa, joissa organisaatio tarvitsee apua.

 

Näin saavutetaan uutta kustannustehokkuutta verrattuna tapahtumajärjestelyjen perinteiseen, laajaan ulkoistukseen. Samalla varmistetaan tapahtuman laatu.

 

Tarjoamme palvelujamme pääosin kongressien, kokousten, näyttelyjen ja seminaarien järjestäjille. Lisäksi tarjoamme kehityspalveluja myös organisaatioille, joilla on omaa, laajempaa tapahtumatuotantoa. Järjestämme myös ryhmäretkiä ja henkilöstötilaisuuksia.

 

Meillä on pitkä kokemus vaativien tapahtumien järjestämisestä. Yrittäjä Heli Huhtala on yli 20-vuotisen uransa aikana vastannut kymmenistä kansainvälisistä kongresseista ja muista tapahtumista Suomessa. Helin tukena toimii rautaisista ammattilaisista koostuva erikoisosaajien yhteisö, joka on hioutunut toimimaan saumattomasti yhdessä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Arvomme

 

Kumppaneiden arvostaminen

Sähköiset rekisteröinnit, ilmoittautumisten hallinta, maksuliikenne, abstraktit, näyttelyvaraukset. Lisäksi tapahtuman internet-sivuston toteutus, ylläpito ja informaatiopäivitykset.

 

YHTEYSTIEDOT

 

Meetings Mill

info(at)meetingsmill.fi

puh. +358 400 737 420

 

 

 

 

www-sivut: PIXARIUS
Mediatiedotus: Tulostie

Meetings Mill Facebookissa

MEETINGS MILL

 

Vuonna 2010 perustettu Meetings Mill tarjoaa asiantuntijapalveluja kongressien, kokousten näyttelyjen ja seminaarien järjestäjille sekä toteuttaa ryhmäretkiä ja henkilöstötilaisuuksia. Tarjoamme kehityspalveluja myös organisaatioille, joilla on omaa, laajempaa tapahtumatuotantoa.